class

Történetünk


Tisztelt Látogató!

Cégünk 2005 áprilisában alakult. Lengyel borovi fenyőből készült termékek széles skáláját kínáljuk Önöknek.

A borovi fenyő egy kellemes rajzolatú, szép színű, félkemény északi fafajta. Fenyőből készült bútorok a természetes fa melegségét, szépségét viszik otthonába barátságos hangulatot teremtve. Értéke felülmúlja és maradandóan őrzi előnyét az utánzatokkal szemben.Szeretne hosszú távra, jó minőségű bútorokat vásárolni?

Gondosan válogatott fenyőből mutatunk hagyományos és modern vonalvezetésű bútorokat, de aki újdonságra vagy valami másra vágyik, nálunk otthonra lel, hiszen egyedi elképzeléseit, álmait is megvalósítjuk.

A CLASS BÚTOR termékei gazdag áruválasztékával egész lakását berendezheti, előszoba szekrényektől kezdve, cipős szekrényeken át, polcok, komódok, íróasztalok, ágykeretek, éjjeliszekrények, ruhásszekrények, gardróbok, könyvesszekrények, tálalószekrények, székek, asztalok, fésülködőasztalok…közül választhat otthonába.Profilbővítésként ülőgarnitúrák forgalmazásába kezdtünk 2006-ban. Közel 1000 féle szövetből kínáljuk ággyá nyitható kanapéinkat többféle fazonban, stílusban, egyeseket a kívánt méretigényhez igazodva. Valódi bőr és textilbőr modellválasztékunkban talál klasszikus és modern, rusztikus és kortárs tervezésű kollekciókat egyaránt, kiszolgálva ezzel a legszélesebb körű igényeket és ízlésvilágot.

Célunk, hogy termékeink minősége a lehető legnagyobb mértékben megfeleljen az Ön igényeinek és elvárásainak. Törekszünk ügyfeleinket minél gyorsabban- 3-4 hetes szállítási idő- és pontosabban kiszolgálni, ezzel is növelve szolgáltatásunk színvonalát! Legyen Önhöz és családjához szerencsénk, látogasson el hozzánk, keressen fel bennünket- „mi otthon vagyunk”!